0616147408 [email protected]

De workshop Improvisatie over akkoorden bij Peter Verspuy te Rotterdam, was goed bezocht.
Voor bassen en eigenlijk alle instrumenten toegelaten.

We hebben het ontstaan van akkoorden besproken ( opbouw van de noten in de ladder en akkoorden vb mineur – majeur – dominant septiem enz en hun drie en vierklanken) en het ontwikkelen van materiaal bruikbaar voor de improvisaties. Bijvoorbeeld door de grondtoon van de akkoorden wat te vermijden en hoe je dat kan doen. ( Er is nog veel meer leuks te beleven :))

Omdat de aanloop zo goed was, was het tonen van deze zaken op een scherm nodig, ik was voorbereid maar omdat de beamer plots niet ter plekke bleek, was het soms wat lastig om de leerstof op een afstand te volgen. Ik merkte dat er een aantal echt leergierig waren, prettige uitwisseling , vragen gingen heen en weer en na afloop prettige gesprekken ontstonden. Wil je meer weten betreft het theoretisch en praktisch materiaal nodig om te improviseren, neem dan deel aan een volgende lesreeks of één van de workshops.

luc workshop verspuy1

Of heb je liever privéles stuur mij een berichtje en kom op proefles.

 

Bedankt medewerkers van Peter Verspuy voor jullie enthousiasme en inzet voor en na de workshop.

 

 

 

 

 

Voor meer info stuur je een berichtje en ik neem snel contact op

of bel  0616147408

Mailen kan naar   [email protected]  of vul hier onderstaand formulier in.

  Uw naam

  Uw email (noodzakelijk)

  Onderwerp (ook invullen of de mail werkt niet)

  Uw bericht

  Mocht het verzenden niet werken gelieve me even een berichtje te sturen naar
  [email protected]

  bedankt