Over de clinic – Hoe kan je je contrabas opnemen, wat zijn goeie opties.

We bespreken hoe je je contrabas kan opnemen en doen leerzame vergelijkende testen.

Dus ik denk aan een nieuwe clinic op korte termijn. En ik wil graag weten wie interesse heeft in een clinic over het opnemen van contrabas.

Eerder gaf ik een aantal workshops voor basspelers.
En ik maak zelf al 7 jaar opnamen met de computer in de home studio thuis, dat gecombineerd met de regelmatige radio en tv en studio ervaringen, geeft dat ik een goed beeld hebt van welke techniek welk resultaat geeft en wat goed en snel werkt.( de radio ervaringen geven de beste tips)

Het opnemen van een contrabas is complex tenzij je weet welke mogelijkheden je ter beschikking hebt. Pick-up of microfoon – of combinaties en hoe werkt dat dan en de plaatsing, hoe klinkt dat dan, en de plaatsing in de ruimte is erg belangrijk. 

Het gebeurd in kleine groepjes. Het adres en datum van deze workshop is nog niet gekend eerst even kijken of er interesse is. Laat het me weten als je interesse hebt, dank U.