Privéles – Basgitaarles – Contrabasles – inspirerend – creatief en leer een sterke basis

Basles te Rotterdam voor beginners gevorderden en ook voor ervaren spelers die nieuwe technieken willen spelen.

Wil je graag basgitaar of contrabas leren spelen? Tijdens de les werken we samen aan oefeningen en spelen we echte muziek door, en kiezen we opnames die je mee naar huis kan nemen om daar je ritme en samenspel te oefenen.

Werk mee aan het ritme en klankkleur de energie en ontspanning binnen in de muziek.

De basspelers bevestigen, de akkoorden (harmonie), leiden de zang in bij nieuwe wendingen, voeden het ritme (stimuleer) en dat is een mooie taak om op je te nemen. En het is taak die beheersing en concentratie vraagt zodat je niet veel tijd hebt om rond wandelen op het podium en dus minder opvalt, wat ook zijn voordelen heeft. Kortom veel basspelers vinden het leuk, prettig om door je muziek maken te kunnen ontspannen en weer opladen. Mooi mee genomen …

Kom een keertje op proefles en dan bekijken wat je al weet en wat je wil leren dan stippelen een plannetje uit.
Privé Basles – Basgitaar of contrabas spelen, daar krijg je het warm van  😉

Creatief bas-spelen hoe doe je dat? Met ritmische  verschuivingen kom je al een heel eind, met andere noten dan steeds de grondtoon of de kwint op de sterke

tijden kan je de basis omspelen e.a. maar leer wel de basis kennen. Leer hoe de akkoorden zich ontwikkelen en het ritme in elkaar zitten, begrijp hoe de melodie zich beweegt – want zo krijg je vat op de spanning en ontspanning in de muziek. Leer je toonladders op verschillende manieren. (Je kan je toonladders ritmisch gevarieerd leren spelen of verwante toonladders waardoor het een net ander smaakje krijgt (met een # 11 in plaats van de kwart)

Privélespraktijk – Basgitaarles – Contrabasles Rotterdam – stevige basis – inspirerend – creatief. Kies uit de stijlen: Jazz Pop Rock Blues en Wereldmuziek en klassiek strijken.

Klik voor meer over

Contrabas les    —    Basgitaar les

Les prijzen         —    Proefles          

Basdocent          —    Contact